sky.png
sky.png
vilv logo hvdm.png

deMens.nu vertegenwoordigt Nederlandstalige vrijzinnig humanistische verenigingen in Vlaanderen en Brussel.

 

deMens.nu biedt aan iedereen die het wenst vrijzinnig humanistische dienstverlening in de huizenvandeMens. In een huisvandeMens kan je terecht voor informatie, een luisterend oor (morele bijstand), de viering van belangrijke momenten in je leven (plechtigheden) en activiteiten (gemeenschapsvorming).

Logo_Avansa_Halle-Vilvoorde-PNG.png

Avansa Halle-Vilvoorde brengt de inwoners van Halle-Vilvoorde samen voor leerrijke activiteiten en vernieuwende projecten. We maken mensen sterker en beter in wat ze zelf deugddoend, nodig of belangrijk vinden. Hiervoor gaan we met heel verschillende mensen op pad en komen we vaak op verrassende plaatsen terecht.

logo_vilvoorde_rgb.png
zva.png

De zomer van Asiat is terug! Naast de Zenne, in de schaduw van twee iconische koeltorens, wordt de voormalige militaire site opnieuw de setting voor een pop-up bar met een breed zomerprogramma. 

Huis van het Kind Vilvoorde.png

Het Huis van het Kind is een samenwerking tussen alle diensten en organisaties die zich bezig houden met kinderen en jongeren (0-24 jaar), hun ouders en/of grootouders. 

the hedge logo.jpg

The HEDGE organiseert gevarieerde activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en dichter bij de natuur komen.  

farwest.jpg

Lokaal Dienstencentrum Far-West wil verschillende functies zoals dienstverlening, ontspanning, ontmoeting, vorming en zorg onder één dak samenbrengen zodat mensen zolang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. 

repaircafe.png

Repair Café is: samen kapotte spullen repareren, ontmoeten en inspiratie opdoen.  

Naast het repareren van kapotte dingen willen wij ook open zijn voor gewoon een babbel of het ontmoeten van buurtgenoten.  

zennelab.png

Zennelab (wijk Broek) is een speelplek voor co-creatie en diversiteit van het RISO (Regionaal Instituut voor Samenlevingsopbouw). 

logo-stadsmoestuin.png
image001.png

Woon je in Vilvoorde? Heb je zin om samen met andere stadsgenoten groenten, kruiden en andere nuttige plantjes te kweken? Midden in de stad? Dan is dit iets voor jou! 

met steun van de Instelling voor Morele Dienstverlening Vlaams-Brabant