Repair café & ecologische foodwraps maken

Laat je spullen herstellen en maak terwijl een ecologische foodwrap uit een oud stukje stof of bijenwas!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Repair café & ecologische foodwraps maken

UUR & LOCATIE

11 sep. 2021 10:00 – 13:00

Vrijzinnig Ontmoetingscentrum, Frans Geldersstraat 21, 1800 Vilvoorde, België

OVER DE ACTIVITEIT

Ecologische foodwraps maken

Maak zelf een ecologische foodwrap van een oud stukje stof en bijenwas. Zo'n foodwrap is een duurzaam alternatief voor plasticfolie en aluminiumfolie. Heel handig om levensmiddelen in te bewaren en ideaal om potten en ovenschalen mee af te dekken. Je kan ze steeds opnieuw gebruiken en afwassen met koud water. Deze workshop vindt plaats op het Repair Café. Je kan tussen 10u en 13u langskomen en deelnemen wanneer je wil. Inschrijven is niet nodig.

Breng (als je die hebt) een stofschaar en een kartelschaar mee. Ook leuke stukjes stof zijn welkom. Om bruikbaar te zijn moeten de stoffen 100% katoen, linnen of viscose zijn. Zorg ook dat ze gewassen zijn.

Repair café

Je stofzuiger doet het niet meer? Er hapert iets aan je fiets of je broek moet hersteld worden? Kom langs op het Repair Café. Je kan er allerlei spullen laten herstellen of gewoon een gezellig babbeltje slaan aan de bar. Vanaf 12:30 uur sluiten we de aanmeldingen voor reparaties. Zo hebben de vrijwillige herstellers nog een half uurtje tijd voor een eventuele herstelling. Laat je iets herstellen, kies zelf een vrije bijdrage en help op die manier de werking van (W)arm-kracht verder.

Inschrijven is niet nodig.

Deel dit event